Petra Pralina boxes.gif

Pralinan tarina

Pralinan menestys perustuu eksklusiivisten, käsintehtyjen suklaiden ja makeisten tuotantoon. Tuotannossa käytetään korkealaatuisia raaka-aineita. Tarjoamalla käsintehtyjä ja ylellisiä suklaita ja makeisia yksilöllisillä maulla Pralina palvelee montaa eri makua. 

Aiempia mittatilaustöitä ovat  avajaistilaisuus kenkäkauppa Lumi 2014 Helsingissä. Tilaisuuden teema oli neljä vuodenaikaa. Petra loi yhden makean / suklaan kutakin vuodenaikaa varten.

Toinen mahtavaa yhteistyö oli yhdessä Dior Suomen kanssa Poison Girl- hajuveden lanseeraamisen yhteydessä vuoden 2016 alussa. Tämä hajuvesi esiteltiin "Gourmand" -tuoksuna ja Pralina loi yhdessä Dior Suomen kanssa maistamistaidetta käsittelevän työpajan, jolla suuntaus suklaan ja maistamisen välille.

 

Chocolatier Petra Rofhök perusti Pralinan vuonna 2014. Kiinnostus alkoi harrastuksena lapsena. Vuosien varrella suklaiden ja makeisten luomisesta elantona tuli Petran unelma. Petra jatkoi intohimoaan ja vuonna 2011 hän aloitti arvostettussa CFA Livron sur Drôme -koulussa tullakseen Chocolatieriksi. Hän suoritti kahden vuoden tutkinnon vain yhdessä vuodessa ja valmistui vuonna 2012. Hän suoritti CAP Chocolatier / Confiseur -tutkinnon. Täten hänestä tuli tähän mennessä ainoa ranskalainen pätevä Chocolatier Suomessa. 

 

Todistus

”Törmäsimme Petran suklaaseen aivan sattumalta. Tiistainen lounasreissu tuli kruunattua Pralinan konvehdilla. Tie sydämeen vei vatsan kautta ja oli selvitettävä, että kuka näitä taivaspaloja oikein loihtii. Tapasimme Petran ja vakuutuimme siitä, että olimme löytäneet jotakin sellaista, jota haluamme jakaa omien sidosryhmiemme kanssa. Kun näkemys, käden taito ja tarina kohtaavat toisensa syntyy jotakin ainutlaatuista ja kestävää. Nam. " 

 

T-Media Kehitysjohtaja Riku Ruokolahti

Riku_Ruokolahti.jpg